Αγκίστρι

Ετοιμάζετε ταξίδι για Αγκίστρι; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Αγκίστρι ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για το Αγκίστρι

Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα, αποτελεί, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές κοντά της, μία από τις καλύτερες επιλογές. Ένας μικρός επίγειος παράδεισος του Αργοσαρωνικού, με τα πεύκα να αγγίζουν τα πρασινογάλαζα νερά του. Ησυχία και γαλήνη, θαυμάσια θαλάσσια παιχνίδια και σπορ, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή για όσους το επιθυμούν.

Αξίζει να περπατήσετε δίπλα στη θάλασσα από το Μεγαλοχώρι στο γραφικό χωριό της Σκάλας ή αντίστροφα, μια πολύ όμορφη βόλτα περίπου 1,5 χλμ όπου και θα συναντήσετε γραφικές ταβερνούλες, μικρά μαγαζάκια και καφετέριες για να απολαύσετε τον καφέ σας μπροστά στη θάλασσα. Στη Σκάλα, να επισκεφτείτε την ολόλευκη Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων με τον γαλάζιο τρούλο ενώ στο Μεγαλοχώρι, θα θαυμάσετε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στο κέντρο του χωριού, που είναι γνωστή  για τις αξιόλογες τοιχογραφίες.

Στο Αγκίστρι μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες όπως Scuba Diving για να γνωρίσετε τον πλούσιο και γεμάτο χρώματα υποθαλάσσιο κόσμο, wind surfing, θαλάσσιο σκι. Έχει πολλούς όρμους και κολπίσκους στους οποίους θα απολαύσετε το μπάνιο σας.

Η Μαρέζα είναι, επίσης, μια βραχώδης παραλία, πνιγμένη στο πεύκο, με βαθιά πεντακάθαρα νερά, στην οποία η πρόσβαση είναι εύκολη και γίνεται με κάθε μεταφορικό μέσο. Ένα όρμο που πολλοί προτιμούν για να δένουν τα σκάφη τους.

Εάν μείνετε αρκετές μέρες στο νησί να επισκεφθείτε τα νησάκια που είναι γύρω του όπως το «Μετώπη», με λευκή άμμο και ρηχά γαλαζοπράσινα νερά ή τη «Δορούσα» όπου οι ακτές της είναι βραχώδεις, με βαθιά νερά, ιδανικά για ψαροντουφεκάδες.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Αγκιστρίου: 22970.91260

Λιμεναρχείο: 22970.91541

ΚΕΠ: 22970.91640

Δημοτικό Ιατρείο: 22970.91215

Αστυνομία: 22970.91201

Ταξί Σκάλας: 22970.91455

ΚΤΕΛ : 22970.91244

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.