Ύδρα

Ετοιμάζετε ταξίδι για Ύδρα; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Ύδρα ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Ύδρα

Η Ύδρα είναι το διασημότερο νησί του Αργοσαρωνικού Κόλπου. Πρόκειται για ιστορικό νησί, με μεγάλη ναυτική παράδοση, γνωστό από τον αγώνα των Τούρκων, το 1821. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τουριστικά νησιά της Μεσογείου, με έντονο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Ρομαντική και αναλλοίωτη στο χρόνο, ιδανικός προορισμός διακοπών για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Το γεγονός ότι στο νησί δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και οι μετακινήσεις γίνονται με τα πόδια, τα συμπαθητικά γαϊδουράκια ή τα θαλάσσια ταξί, προσδίδει μία γοητευτική αίσθηση ηρεμίας.

Τρία σημεία που αξίζουν: το Περίπτερο, η Σπηλιά και η Υδρονέτα. Στο Περίπτερο που σήμερα λειτουργεί ως εστιατόριο είναι όμορφα για να κάνετε μία στάση να αγναντέψετε τη θέα και τα τεράστια κανόνια. Στην προβλήτα της Υδρονέτας αξίζει να κολυμπήσετε μέχρι που να δύσει ο ήλιος. Επίσης, πολύ ωραία για μπάνιο και για να απολαύσετε τον καφέ σας είναι στη Σπηλιά.

Μία ωραία διαδρομή, αν σας αρέσει το περπάτημα, είναι από την πόλη προς τα Καμίνια, με θέα τη θάλασσα. Στο λιμάνι των Καμινιών, ανακαλύψτε το “Κόκκινο Σπίτι”. Σημαντικό αξιοθέατο του νησιού, όπου θα δείτε και διάφορες εκθέσεις.

Αν αντέχετε την ανηφόρα, πηγαίνετε έως την Κιάφα, ψηλά πάνω από το λιμάνι και συνεχίστε ως τους 7 ανεμόμυλους στο ψηλότερο σημείο του λόφου του Αγίου Αθανασίου. Η θέα θα σας μαγέψει!

Το γραφικό νησί της Ύδρας είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν ήρεμα τις διακοπές τους, αλλά και για όσους αναζητούν την έντονη και κοσμοπολίτικη ζωή.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δημαρχείο: 22980.52210

ΚΕΠ: 22983.20930

Αστυνομία: 22980.52205

Λιμεναρχείο: 22980.52279

Νοσοκομείο: 22980.53150

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.