Σκιάθος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Σκιάθο; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σκιάθο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Σκιάθο

Η Σκιάθος είναι ένα από τα ονειρικά και καταπράσινα Ελληνικά νησιά. Έχει περισσότερες από 60 παραλίες με λευκόχρυση άμμο και κρυστάλλινα καθαρά νερά.

Το νησί φημίζεται για τη νυχτερινή του ζωή η οποία το κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για νέους ανθρώπους. 

Είτε είστε σε διακοπές με την οικογένεια σας και επιθυμείτε ένα ήρεμο περιβάλλον, είτε μαζί με φίλους και αναζητάτε την περιπέτεια, η Σκιάθος είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Αν πάλι είστε ρομαντικοί τύποι, το νησί έχει εκπληκτική πανοραμική θέα από το λιμάνι της πόλης της Σκιάθου όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μπροστά στη θάλασσα ακριβώς απέναντι από το Κάστρο στο Μπούρτζι.

Αξίζει να επισκεφθείτε ορισμένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία όπως τον υγρότοπο στις Κουκουναριές, εκπληκτικό μέρος για φωτογραφίες και θαλάσσια σπορ όπου μπορεί να πας οδικώς ή με λεωφορείο, τις θαλάσσιες σπηλιές, τα Λαλάρια, την παραλία με τα χαλίκια δίπλα στη βόρεια πλευρά αλλά και το νησάκι Τσουγκριάς.

Όσοι πάλι από εσάς ενδιαφέρονται για τα πολιτιστικά δρώμενα, υπάρχει πληθώρα εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης, το σπίτι του κορυφαίου Έλληνα Λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που γεννήθηκε στη Σκιάθο, σίγουρα αξίζει μια επίσκεψή σας, μιας και είναι τυπικό δείγμα αρχιτεκτονικής του νησιού και το εσωτερικό του θα σας μεταφέρει σε άλλη εποχή.

Η Σκιάθος, λοιπόν, είναι το νησί που με τη φυσική ομορφιά, τη ζωντανή νυχτερινή ζωή αλλά και τους φιλόξενους ανθρώπους, μπορεί να μετατρέψει τις διακοπές σας σε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία.

 

Χρήσιμα τηλέφωνα

Δήμος Σκιάθου:  24270.22022

Λιμεναρχείο: 24270.22017

Κέντρο Υγείας Σκιάθου: 24270.22222, 24270.22040

Αστυνομία:  24270.21111

Πυροσβεστική: 24270.21199, 24270.23172, 199

Αεροδρόμιο: 24270.22049

Ταξί: 24270.21460-24461

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.