Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας και κερδίστε δώρο την επιστροφή σας.

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές COSMOTE σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. 

Είναι απλό!

Αν είστε συνδρομητής κινητής και σταθερής COSMOTE, στέλνετε κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019 (0,20€/SMS).

Λαμβάνετε ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο εξαργυρώνετε για τον προορισμό της επιλογής σας, και παίρνετε δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής (ισχύει για ατομικά εισιτήρια, καμπίνες, Ε. ΙΧ οχήματα και μοτοσυκλέτες).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η HELLENIC SEAWAYS και όλα τα σημεία έκδοσης εισιτηρίων (online booking, τηλεφωνικό κέντρο 210 4199000 με πιστωτική κάρτα και συνεργαζόμενα πρακτορεία). 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα δρομολόγια είναι πιθανόν να αλλάξουν, οπότε πάντα να ελέγχετε τα δρομολόγια που ισχύουν πριν προχωρήσετε σε κράτηση. 

Γενικοί όροι προσφοράς

 1. Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 11/04/2017 έως 29/09/2018 και για επιστροφές από Τρίτη έως και Σάββατο.
 2. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς παρέχονται στους επιβάτες που αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά. Επίσης, η προσφορά ισχύει όταν η αναχώρηση και η επιστροφή γίνονται από το ίδιο κεντρικό λιμάνι.
 3. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση/ Deck, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου, π.χ. επιβάτης που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο πλοίο μόνο από το λιμάνι της Πάρου προς το λιμάνι του Πειραιά.
 4. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής ισχύουν και σε τετράκλινες καμπίνες για περιορισμένο αριθμό καμπινών και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής των συμβατικών πλοίων Νήσος Σάμος, Νήσος Μύκονος και Νήσος Ρόδος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της προσφοράς είναι η συνολική αγορά ολόκληρης της τετράκλινης καμπίνας στην αναχώρηση και τα εισιτήρια της αναχώρησης να είναι στον ίδιο τύπο καμπίνας με τα εισιτήρια της επιστροφής.
 5. Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 ή καλείτε στο 13019 (0,20€/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς με τους παρακάτω τρόπους:
  • με την χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του on-line συστήματος κρατήσεων από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.hsw.gr
  • με τη χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000.
  • στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη,  Πειραιάς).
  • σε όλα τα συνεργαζόμενα με την εταιρία Τουριστικά γραφεία-Πρακτορεία.
 6. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.
 7. Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, της Καβάλας, του Βόλου, του Άγιου Κων/νου Φθιώτιδας και του Λαυρίου.
 8. Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 8-10/4/2018 & 19-27/8/2018.
 9. Κάθε κινητό μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU ανά 14 ημέρες.

Δείτε τα δρομολόγια που ισχύει η προσφορά εδώ

Κάντε κλικ για συνεργαζόμενα πρακτορεία.:

Αναλυτικοί Όροι Συμμετοχής:

COSMOTE Κινητή

COSMOTE Σταθερή