ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η HELLENIC SEAWAYS Α.Ν.Ε., με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι σήμερα, Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2007, ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του συνόλου των υπηρεσιών της, στο Πρώην Μέγαρο Γιαννουλάτου ,στην&;nbsp; οδό Άστιγγος 6 στην Πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά.

Το συγκεκριμένο κτίριο, που κατασκευάστηκε το 1916, ανήκε στην οικογένεια&;nbsp; Γιανουλάτου, ενώ το 1952 πέρασε στην ιδιοκτησία του Ταμείου Πρόνοιας Κατωτέρων Πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού (ΤΠΚΠΕΝ). Πρόσφατα, το κτίριο ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων από την Τεχνική Εταιρεία ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ ΑΤΕ, η οποία διαχειριζόμενη την εκμετάλλευσή του, το μίσθωσε στην&;nbsp; HELLENIC SEAWAYS για τα επόμενα 25 χρόνια.

Μετά την πλήρη αναπαλαίωσή του, το Μέγαρο που στεγάζει πλέον την HELLENIC SEAWAYS είναι ένα απόλυτα σύγχρονο, πολυτελές και όμορφο νεοκλασικό κτίριο, που εκτιμάται ότι θα αναβαθμίσει την Πλατεία Καραϊσκάκη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή&;nbsp; του εμπορικού και επιβατικού Κέντρου του Πειραιά. Το κτίριο αποτελείται από τέσσερις ορόφους 570 τετραγωνικών μέτρων έκαστος, στους οποίους στεγάζονται οι υπηρεσίες της εταιρείας, και ένα γωνιακό ισόγειο κατάστημα στο οποίο στεγάζεται το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων.

Η νέα ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρείας είναι:
HELLENIC SEAWAYS
Οδός Άστιγγος 6 – Πλατεία Καραϊσκάκη
Πειραιάς 185 31

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της HELLENIC SEAWAYS παραμένουν τα ίδια.

Πειραιάς 03 Δεκεμβρίου 2007