Η HELLENIC SEAWAYS ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ
«Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΟ 2007»

&;amp; ΤΟ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ ΩΣ
«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007»

&;nbsp;

Η HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2007, ψηφίστηκε ως «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ», στα ναυτιλιακά βραβεία της Lloyd’s List.

Επιπλέον, στο νεότευκτο πλοίο της εταιρείας Ε/Γ – Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ, το οποίο ναυπηγήθηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκε το βραβείο του «ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007».

Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις ακολουθούν το βραβείο «Τουριστικής Επιχείρησης 2007», που απονεμήθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στην Hellenic Seaways, καθώς και το βραβείο «καλύτερου πλοίου της Χρονιάς 2006», που κατέκτησε το πλοίο της Hellenic Seaways ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και απονεμήθηκε από την Lloyd’s List.

Τη λαμπρή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Βουλγαράκης, ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Καμμένος, ο Άγγλος Πρέσβης κ. S. Gass, ο Γενικός Γραμματέας Υ.Ε.Ν. κ. Ι. Τζωάννος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γ. Βλάχος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Ν. Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Intercargo κ. Ν. Παπαδάκης, καθώς και πολλές προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Πρόεδρος της Hellenic Seaways κ. Κ. Κληρονόμος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γ. Στρίντζης.

Τα βραβεία αυτά επισφραγίζουν την προσπάθεια της Hellenic Seaways για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό και δημιουργούν ταυτόχρονα τη δέσμευση για τη συνεχή προσπάθεια στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και συνεχούς ανανέωσης του στόλου καθώς και τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Πειραιάς, 10 Δεκεμβρίου 2007