Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος» της Hellenic Seaways η τελετή παράδοσης των δύο αυτοκινήτων Fiat 500 στους 2 τυχερούς ταξιδιώτες. H εκδήλωση έγινε με αφορμή τη λήξη του διαγωνισμού «Ζήσε το τυχερό ταξίδι», που είχε ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι δύο υπερτυχεροί κέρδισαν ένα αυτοκίνητο τύπου FIAT 500 και ένα τύπου FIAT 500 cabrio από την εταιρεία Βελμάρ σε δύο κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, στις 25 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Οι νικητές:

  • 1ος νικητής (25/7/2017): Αντώνης Κατσούδας 
  • 2ος νικητής (25/9/2017): Γεώργιος Βασιλόπουλος

 

Εκπροσωπώντας την εταιρεία στην εκδήλωση, ο κ. Αριστείδης Κατσαϊτης – Διευθυντής Πωλήσεων της Hellenic Seaways, δήλωσε: «H Hellenic Seaways θα εξακολουθεί να καινοτομεί και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των ποιοτικών απαιτήσεων των επιβατών της. Αυτός ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γιορτάσουμε μαζί το δρομολόγιο του Ν. Σάμος για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη  και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Η συμμετοχή των επιβατών ήταν μεγάλη και σας ευχαριστούμε όλους. Στους νικητές ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο σας αυτοκίνητο και πάντα τυχεροί!».