Τι είναι το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών;

Το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών είναι ένα πακέτο ορισμένου αριθμού εισιτηρίων επιβατών με συγκεκριμένο λιμάνι αναχώρησης και επιστροφής το οποίο πωλείται με έκπτωση και ισχύει αποκλειστικά για τη διαδρομή που αρχικά επιλέγει ο επιβάτης και συνδέεται με την ατομική ηλεκτρονική κάρτα πελάτη του προγράμματος Bonus & Miles της Hellenic Seaways μέσω του οποίου οι πελάτες ανταμοίβονται με δωρεάν εισιτήρια εφόσον συμπληρώσουν συνολικά 1000 μίλια από τα ταξίδια που πραγματοποιούν.

Τι κερδίζετε με την προαγορά εισιτηρίου πολλαπλών διαδρομών;

Με την αγορά των συγκεκριμένων πακέτων εισιτηρίων που προσφέρουμε κερδίζετε έκπτωση από 10% έως και 20% επί της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής. Τα πακέτα εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών που προσφέρουμε είναι τα εξής:

  • Πακέτο 40 εισιτηρίων: 20 εισιτήρια αναχώρησης (aller) και 20 εισιτήρια επιστροφής (retour) με έκπτωση 20% επί της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής.
  • Πακέτο 20 εισιτηρίων: 10 εισιτήρια αναχώρησης (aller) και 10 εισιτήρια επιστροφής (retour) με έκπτωση 10% επί της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής.

Τα παραπάνω εισιτήρια χρησιμοποιούνται μόνο για τις διαδρομές αναχώρησης και επιστροφής οι οποίες έχουν επιλεγεί από τον επιβάτη.

Πώς θα προμηθευτείτε το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών;

  • Για την αγορά των εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών πρέπει να απευθυνθείτε στα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, Πειραιάς τηλ. 210 4199100.
  • Με την αγορά ενός εκ των δύο εκπτωτικών πακέτων εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών παραλαμβάνετε την ατομική σας κάρτα μέλους του Loyalty Club της Hellenic Seaways με την οποία αυτομάτως εντάσσεσθε και στο πρόγραμμα Bonus & Miles ώστε με την συμπλήρωση ταξιδίων 1000 μιλίων να απολαμβάνετε επιπλέον έκπτωση 10% επί του συνολικού ναύλου των εισιτηρίων σας.

Πώς θα ταξιδεύετε κάνοντας χρήση του εκπτωτικού πακέτου εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών;

  • Βήμα 1: Για την έκδοση εκπτωτικών εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών πρέπει να επιδεικνύετε την ατομική σας κάρτα Bonus & Miles (τα σημεία έκδοσης των εισιτηρίων είναι τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31 Πειραιάς και τα κεντρικά Λιμενικά πρακτορεία). Σημειώσατε ότι πρέπει απαραιτήτως να κάνετε κράτηση θέσης για το δρομολόγιο που επιθυμείτε. Επίσης είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι η διαδρομή που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ίδια με τη διαδρομή του εκπτωτικού πακέτου εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών που έχετε ήδη αγοράσει, ώστε να ισχύσει η έκπτωση
  • Βήμα 2: Η επιβίβασή σας στο πλοίο γίνεται μόνο με το σχετικό εισιτήριο που θα έχετε παραλάβει

Πώς θα ενημερώνεστε για τον αριθμό των υπολοίπων εκπτωτικών εισιτηρίων σας;

Καλώντας στο  210 41 99 000, από τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, Πειραιάς και από τα κεντρικά Λιμενικά πρακτορεία.