Ερμιόνη

Ετοιμάζετε ταξίδι για Ερμιόνη; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Ερμιόνη ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Ερμιόνη

Η Ερμιόνη, μία πανέμορφη παραλιακή κωμόπολη, βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Αργολίδας και προσφέρει ιδανικές διακοπές συνδυάζοντας αρμονικά τη γαλήνη της νησιώτικης ατμόσφαιρας με τη ζωηρή διασκέδαση.

Η θάλασσα που την αγκαλιάζει από τις δύο πλευρές σχηματίζει το λιμάνι ή τα Μανδράκια που είναι και το εμπορικό κέντρο της πόλης και ενδείκνυται για ιστιοπλοΐα.

Η Ερμιόνη σας προσφέρει υπέροχες παραλίες για κολύμπι και εξερεύνηση. Μπορείτε να επισκεφτείτε την παραλία Μπουρλότο, την παραλία της Κουβέρτας που είναι η μεγαλύτερη αμμώδης ακρογιαλιά με καταγάλανα νερά, την παραλία Μαδέρι, το Σεντόνι, την Πετροθάλασσα και τις δύο παραλίες με βότσαλο στο Μπίστι.

Στο νησάκι Κάπαρη, σε απόσταση 2 μιλίων από την Ερμιόνη θα βρείτε το καταδυτικό κέντρο που σας παρέχει την δυνατότητα να απολαύσετε το βυθό που έχει πλούσια υποθαλάσσια ζωή.

Αξίζει να επισκεφθείτε το μικρό εκκλησάκι της Αγίας Ερμιόνης που βρίσκεται κοντά στην πόλη, το Λαογραφικό Μουσείο στο Κρανίδι, το Μουσείο Παιχνιδιού Ερμιόνης και το Σπήλαιο Φράγχθι.

Η παράδοση και τα έθιμα παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά στο νησί αυτό. Χαρακτηριστικά το κάψιμο του Ιούδα, το παραδοσιακό έθιμο της Ερμιόνης εδώ και δεκαετίες, την Κυριακή του Πάσχα και το Γιάλα - Γιάλα, το τραγούδι που λένε στα Θεοφάνια μέχρι τα ξημερώματα, λίγη ώρα πριν πέσουν στη θάλασσα από τις στολισμένες με φοίνικες βάρκες για να πιάσουν τον σταυρό.

Ηρεμία, κοσμοπολίτικη ζωή, παραδοσιακά έθιμα, εκδρομές σε κοντινά μέρη. Η Ερμιόνη τα έχει όλα και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Ερμιονίδας: 27543.60000

ΚΕΠ: 27540.29606

Κέντρο Υγείας: 27540.22222

Λιμεναρχείο: 27540.31243

Αστυνομία: 27540.21211

Πυροσβεστική: 27540.22199

ΚΤΕΛ: 27540.21218

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.