Καβάλα

Ετοιμάζετε ταξίδι για Καβάλα; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Καβάλα ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Καβάλα

Η Καβάλα βρίσκεται στην Ανατολική Μακεδονία, στους πρόποδες του όρους Σύμβολο. Προσφέρεται για διακοπές 365 μέρες τον χρόνο και το Κάστρο, οι παραλίες, η νεοκλασική αρχιτεκτονική και οι πλατείες την καθιστούν μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι το λιμάνι με τους φοίνικες και τους παλιούς κιβόλιθους όπου συνυπάρχουν τα σύγχρονα κτήρια, οι ψαροταβέρνες και οι βάρκες των ψαράδων. Οι Καμάρες, το παλιό υδραγωγείο της πόλης, που είναι το πιο αναγνωρίσιμο σημείο της Καβάλας, το μεγαλοπρεπές Κάστρο και η ακρόπολη, το Ιμαρέτ του Μοχάμεντ Άλι στην Παναγία, τα επιβλητικά αρχοντόσπιτα, οι όμορφες πλατείες και τα αρχιτεκτονικά μεγαθήρια των καπναποθηκών συνθέτουν έναν τόπο μοναδικό, που περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Το κέντρο της Καβάλας είναι η πλατεία Ελευθερίας, με τον πεζόδρομο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα βρείτε διάφορα καταστήματα, καφέ-μπαρ και την καπναποθήκη που έγινε εμπορικό κέντρο, όπως και η εμπορική οδός Ομονοίας. Κοντά στην πλατεία υπάρχει η παλιά γειτονιά του Αγίου Νικολάου, όπου θα βρείτε και την εκκλησία του, που ήταν παλιό τζαμί.

Σημαντικά αξιοθέατα της Καβάλας αποτελούν η Μεγάλη Λέσχη της Ελληνικής Κοινότητας Καβάλας, το Δημαρχείο, το άγαλμα της Νίκης, το Μέγαρο Τόκου, το Δημοτικό Ωδείο και η Μονή Λαζαριστών.

Η Καβάλα ενδείκνυται για πεζοπορία, καθώς οργανώνονται εκδρομές και αναβάσεις στο βουνό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο με έμπειρους ορειβάτες. Στον ποταμό Νέστο μπορείτε να κάνετε Rafting, να επισκεφτείτε το Δασικό Χωριό στο Παγγαίο, να πάτε για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρό, καθώς και να επισκεφθείτε τα καταπληκτικά οινοποιεία όπου μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικασία παραγωγής κρασιού, να το γευτείτε και να το αγοράσετε.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος: 2510.227820

Νοσοκομείο: 2513.501100

Λιμεναρχείο: 2513.503265

Αστυνομία: 2510.223167

Αεροδρόμιο: 2591.053400

Ταξί: 2510.232001

ΚΤΕΛ: 2510.222912

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.