Αίγινα

Ετοιμάζετε ταξίδι για Αίγινα; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Αίγινα ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Αίγινα

Η Αίγινα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στον Αργοσαρωνικό μετά τη Σαλαμίνα. Ένα νησί παράδεισος, πολύ κοντά στην Αθήνα, το οποίο ενδείκνυται για ταξιδιωτικές αποδράσεις όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι ιδανικό για αυθημερόν εξορμήσεις. Φημίζεται για τη βλάστησή του και φυσικά για τα περίφημα φιστίκια.

Με το που θα φτάσετε θα παρατηρήσετε τον ναό του Αγίου Νικόλα του Θαλασσινού, το καλωσόρισμα του νησιού καθώς και τα νεοκλασικά σπίτια που χτίστηκαν όταν η Αίγινα ήταν πρωτεύουσα της Ελλάδας. Τα αρχοντικά, τα στενά σοκάκια, τα παραδοσιακά μαγαζιά και τις ψαροταβέρνες δημιουργούν ένα κλίμα φιλικό και ζεστό στον επισκέπτη.

Οι παραλίες του Μαραθώνα και της Αγίας Μαρίνας είναι οι πιο δημοφιλείς ακρογιαλιές για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή να ασχοληθείτε με τα θαλάσσια σπορ. Ο βραχώδης βυθός της προσφέρεται για πολύ καλό ψαροντούφεκο.

Η Αίγινα είναι ιδανική για ορεινές πεζοπορίες, μικρές ή μεγάλες, ανάμεσα στα πεύκα, γνωρίζοντας έτσι την εξαιρετική χλωρίδα του νησιού. Αξίζει να κάνετε με τα πόδια τη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα από το Λιμάνι μέχρι την περιοχή του Φάρου.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ιστορικό Μουσείο, το Μουσείο του Καπράλου, τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου, την Κολώνα και τον ναό του Απόλλωνα ή της Αθηνάς Αφαίας. Τέλος, στην Αίγινα έζησαν μερικοί από τους σπουδαιότερους Έλληνες, όπως ο Νίκος Καζαντζάκης, ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, τα σπίτια των οποίων υπάρχει δυνατότητα να επισκεφτείτε.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Αίγινας: 22973.20000

ΚΕΠ Αίγινας: 22973.20202

Νοσοκομείο: 22970.24489

Λιμεναρχείο: 22970.22328

Αστυνομία: 22970.22100

Πυροσβεστική: 22970.22172

Ταξί: 22970.71313

ΚΤΕΛ: 22970.22787

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.