Κίμωλος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Κίμωλο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Κίμωλο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Κίμωλο

Ηρεμία, χαλαρές στιγμές και ξεκούραστες διακοπές. Αν αυτά αποτελούν για εσάς τον ιδανικό συνδυασμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, η Κίμωλος είναι ο κατάλληλος προορισμός.

Ανήκει στις Κυκλάδες και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Μήλο. Είναι ένα κλασικό ξερό Κυκλαδονήσι με το βόρειο τμήμα του να είναι άγριο και βραχώδες, και το νότιο να είναι πιο ήπιο και πιο επίπεδο. Έχει εξαιρετικά καθαρά νερά και δεν είναι τυχαίο πως στην περιοχή αυτή υπάρχει ο μεγαλύτερος πληθυσμός από την μεσογειακή φώκια Monachus Monachus.

Το νησί, σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές με οργανωμένες ή πιο απομονωμένες παραλίες. Με άμμο, βότσαλο και καθαρή θάλασσα δίπλα στο λιμάνι, είναι η παραλία της Ψάθης, το γραφικό λιμανάκι του νησιού θα σας υποδεχθεί δείχνοντας σας το δρόμο για το χωριό, τη χώρα της Κιμώλου. Θα πιείτε τον καφέ σας, θα κάνετε τις βόλτες σας στα φρεσκοασβεστωμένα καλντερίμια και θα αφεθείτε στη γαλήνη του κυκλαδίτικου τοπίου. Αυτό που θα σας εκπλήξει είναι ο αριθμός των εκκλησιών του Χωριού, που φαίνονται να ξεφυτρώνουν σε κάθε του γωνιά. Αξίζει να δείτε την Παναγία του Κονόμου, τον Χρυσόστομο του 17ου αιώνα, αλλά και τον Παντοκράτορα.

Στα Πράσα, η ολόλευκη χοντρή άμμος και τα τυρκουάζ νερά θα σας μαγέψουν, στην Μπονάτσα υπάρχει οργανωμένη παραλία αλλά και αρκετός χώρος για να ανοίξετε τη δική σας ομπρέλα. Για βουτιές από τα βράχια επισκεφτείτε τον οικισμό Καρρά, ίσως δυσκολευτείτε λίγο να πάτε αλλά αξίζει τον κόπο.

Μην φύγετε από το νησί αν δεν δοκιμάσετε τη λαδένια, την ντόπια πίτσα με ντομάτα και κρεμμύδι, αλλά και την τυρένια, ένα είδος τυρόπιτας.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Κίμωλου: 22870.51218

ΚΕΠ: 22873.60200

Αγροτικό Ιατρείο: 22870.51222

Λιμενικός Σταθμός: 22870.51071

Αστυνομία: 22870.51205

Πυροσβεστική: 199

Ταξί: 6945464093

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.