Κουφονήσι

Ετοιμάζετε ταξίδι για Κουφονήσι; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Κουφονήσι ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για το Κουφονήσι

Τα Κουφονήσια, όπως θα έχετε ακούσει, είναι ένα σύμπλεγμα τριών γειτονικών νησιών, το Άνω Κουφονήσι, το Κάτω Κουφονήσι και την Κέρο. Το Κάτω Κουφονήσι και η Κέρος είναι ακατοίκητα νησιά, για αυτό λέγοντας Κουφονήσια συνήθως ο κόσμος αναφέρεται στο Άνω Κουφονήσι.

Το νησί είναι πολύ μικρό, και σίγουρα μπορείτε να το γυρίσετε όλο με τα πόδια. Το ίδιο ισχύει και για το Κάτω Κουφονήσι όπου δεν υπάρχει καθόλου οδικό δίκτυο. Οι παραλίες όμως είναι φανταστικές, με σμαραγδένια νερά και θα σας αποζημιώσουν σίγουρα.

Δεν είναι πολλές, γι’ αυτό και αξίζει να πάτε μία βόλτα σε όλες, στη Μεγάλη Άμμο, στον Φοίνικα, στον Φανό, στην Ιταλίδα και στο Πορί. Στο Πορί θα σας μαγέψει η βόλτα με το καϊκάκι καθώς θα δείτε ένα απίστευτο τοπίο.

Πολύ κοντά, στο άκρο του κόλπου του βρίσκετε μία μικρή σπηλιά "Το Μάτι του Διαβόλου", μια τρύπα στα βράχια από όπου περνάει με δύναμη το θαλασσινό νερό που φέρνουν τα κύματα. Στη χερσόνησο του Πορί βρίσκεται επίσης το Γάλα, μια τεράστια τρύπα στο έδαφος όπου η θάλασσα εισχωρεί κάτω από έναν εντυπωσιακό βράχο, βγαίνει από την άλλη μεριά του, δημιουργώντας μία μικρή φυσική παραλία.

Ακόμα, αξίζει μια επίσκεψη την Πισίνα, μια τρύπα στα βράχια γεμάτη θαλασσινό νερό. Προσφέρει σίγουρα διαφορετική αίσθηση στις βουτιές σας και στο κολύμπι.

Να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο το οποίο θα συναντήσετε δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην παλιά δεξαμενή νερού. Επίσης, να δείτε και να φωτογραφίσετε τους μύλους που είχαν οι κάτοικοι για να φτιάχνουν τις πρώτες ύλες για τα νοικοκυριά τους, με τον πρώτο στο λιμάνι που μοιάζει να υποδέχεται τους επισκέπτες.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δημοτική Κοινότητα Κουφονησίου: 22850.71379

ΚΕΠ: 22850.29243

Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο: 22850.71370

Αστυνομία: 22850.71375

Λιμεναρχείο: 22850.22300

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.