Λήμνος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Λήμνο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Λήμνο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Λήμνο

Η Λήμνος, το νησί του Ηφαίστου βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο και είναι το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.

Διαθέτει πολλά ορεινά και παραθαλάσσια χωριά, ενώ η Χώρα της και το λιμάνι της είναι η Μύρινα. Η Μύρινα χωρίζεται σε δύο συνοικίες, τον Ρωμαίικο Γιαλό και τον Τούρκικο Γιαλό, ενώ το κάστρο δεσπόζει στον λόφο επιβλέποντας την πόλη.

Η Λήμνος είναι ένα ηφαιστειογενές νησί αλλά διαθέτει αρκετό πράσινο. Θεωρούταν στην αρχαιότητα το νησί του θεού  Ήφαιστου, κάτι που προφανώς εξηγείται από το ηφαίστειο του νησιού.

Είναι ιδανικός προορισμός για ήσυχες οικογενειακές διακοπές, για όσους θέλουν να ξεκουραστούν, για όσους θέλουν να επισκεφτούν την μοναδική έρημο στην Ευρώπη και να περπατήσουν στο κάστρο φωτογραφίζοντας τα ελαφάκια.

Διαθέτει αμέτρητες παραλίες, περίπου 100 και οι περισσότερες είναι με άμμο και ρηχή θάλασσα. Μερικές από αυτές είναι: τα Ρηχά Νερά, από τις πιο δημοφιλής, ο Αυλώνας που είναι αρκετά ήσυχη, με χοντρή άμμο με λίγο βοτσαλάκι, ο Άγιο Γιάννης, το Σκίδι, ο Εβγάτης, η πανέμορφη παραλία της Θανούς, το Μικρό Φαναράκι, ο Κέρος και ο Κοκκινόβραχος.

Αξίζει να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Σπογγαλιείας, όπου θα μάθετε και πολλά για την τέχνη της,  το Απολιθωμένο Δάσος της Λήμνου, τη Σπηλιά του Φιλοκτήτη και τα Ιαματικά Λουτρά στα Θέρμα, σε ένα καταπράσινο τοπίο κοντά στην Μύρινα.

Η Λήμνος διαθέτει μοναδικές γεύσεις όπως τα παραδοσιακά ζυμαρικά φλωμάρια και αυτούδια που συνοδεύουν το κουνέλι στιφάδο. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε τα βενιζελικά, μπουκιές από αμύγδαλο και σοκολάτα καλυμμένες με γλυκό βανίλια.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Λήμνου: 22543.50000

Νοσοκομείο: 22543.50400

Λιμεναρχείο: 22540.22225

Πυροσβεστική: 22540.24615

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.