Μήλος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Μήλο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Μήλο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Μήλο

Η Μήλος  βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα των Κυκλάδων, είναι φημισμένη για κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες στο Αιγαίο και αυτό χάρη στο ηφαιστειακό γεωλογικό της περιβάλλον. Έχει πάνω από 75, μικρές και μεγάλες, με γαλανά νερά, πολύχρωμα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές.

Ο Αδάμαντας είναι το πρώτο παραλιακό χωριό που θα συναντήσετε καθώς προσεγγίζετε με το καράβι το νησί. Είναι το κύριο λιμάνι και αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό κέντρο της Μήλου. Έχει κυκλαδίτικη ομορφιά με κάτασπρα σπιτάκια και στενά πλακόστρωτα δρομάκια. Μπορείτε να συνδυάσετε την ξεκούραση με την έντονη νυχτερινή διασκέδαση καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζει από ζωή.  

Η Πλάκα είναι η Χώρα της Μήλου. Είναι ένα παραδοσιακό χωριό που φυλάει ως κόρη οφθαλμού την ιδιαίτερη γραφικότητα της. Στα στενάκια της θα βρείτε κάθε είδους καταστήματα για τα ψώνια σας, αλλά και εστιατόρια και καφέ με εξαιρετικό φαγητό και γλυκά. Υπάρχουν πανέμορφες εκκλησίες και το Λαογραφικό μουσείο της Μήλου που αξίζει μια επίσκεψή σας. Πολύ κοντά στην Πλάκα, βρίσκεται η Πλάθιενα, μια μικρή παραλία, αμμώδης, με ρηχά καταγάλανα νερά.

Το Σαρακήνικο είναι παγκοσμίως γνωστή παραλία χάρη στην ιδιομορφία των βράχων που συνθέτουν μία σπάνια ομορφιά. Το κολύμπι σε αυτή την παραλία αποτελεί μία μοναδική εμπειρία αθώς και η κατάδυση.  Προτιμήστε την μέρα που δεν θα έχει αέρα.

Μη ξεχάσετε να πάτε στην Φυριπλάκα, στο νότιο μέρος του νησιού, την πιο πολυσύχναστη παραλία της Μήλου με ψάθινες ομπρέλες, μπαράκι και καθαρά νερά.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Μήλου: 22870.21370

Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών: 22870.22445

Αστυνομία: 22870.21204

Λιμεναρχείο: 22870.23360

Αεροδρόμιο: 22870.22381

Κέντρο Υγείας: 22870.22701

Ταξί: 22870.22219

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.