Πόρος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Πόρο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Πόρο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τον Πόρο

Το μικρό νησί του Σαρωνικού Κόλπου με τα πεύκα, τη γαλήνη και την αρχοντιά. Μια ανάσα από την Αθήνα, σας περιμένει να τον ανακαλύψετε και να τον αγαπήσετε όπως τον αγάπησαν ο Σεφέρης και ο Χένρι Μίλλερ.

Ταβερνάκια, μαρίνες και γιοτ, νεοκλασικά κτήρια, ένα ρολόι που μετρά τις καλές στιγμές, πεύκα ως τη θάλασσα, ηρεμία και ξεγνοιασιά. Με τα πόδια, με ποδήλατο ή με καΐκι ο Πόρος σας προσκαλεί να εξερευνήσετε την ευτυχία που κρύβεται στην απλότητα. Αυτό που σίγουρα θα προσέξετε είναι η αρχιτεκτονική των σπιτιών, αλλά και το γεγονός ότι η Χώρα είναι χτισμένη αμφιθεατρικά. 

Το νησί ενδείκνυται για περιπάτους δίπλα στη θάλασσα, βόλτες στα πλακόστρωτα στενά, βόλτες με το ποδήλατο καθώς και θαλάσσια σπορ. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Ναό του Ποσειδώνα στο κέντρο του Πόρου, την ιστορική Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής καθώς και το Ιστορικό ρολόι, που είναι ορατό από κάθε σημείο της πόλης όπου θα θαυμάσετε την υπέροχη θέα με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα.

Οι περισσότερες παραλίες του βρίσκονται στη νότια πλευρά του νησιού. Πολύ όμορφα είναι στο Μικρό και Μεγάλο Νεώριο, στην Πέρλια με τις γραφικές ψαροταβέρνες, στο ρομαντικό Λιμανάκι της Αγάπης με το πευκόδασος και τα κρυστάλλινα νερά, στον Ρωσικό Ναύσταθμο και στο κοσμοπολίτικο Ασκέλι που αποτελεί τουριστικό θέρετρο του νησιού.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα αμυγδαλωτά, για τα οποία φημίζεται το νησί.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Πόρου: 22980.22250 / 22220

ΚΕΠ: 22983.20900

Αστυνομία: 22980.22256

Λιμεναρχείο: 22980.22274

Περιφερειακό Ιατρείο: 22980.22600

Πυροσβεστική: 22980.35535

Ταξί: 22980.23003

ΚΤΕΛ: 22980.42480

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.