Σαντορίνη

Ετοιμάζετε ταξίδι για Σαντορίνη; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σαντορίνη ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Σαντορίνη

Ένας από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας, αλλά και ένα από τα διασημότερα τουριστικά κέντρα του κόσμου, η Σαντορίνη χαρακτηρίζεται από μεγάλη ιδιαιτερότητα. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων και παρέχει μοναδική ομορφιά, διαφορετική από τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου. Αυτό κυρίως οφείλεται στην γεωγραφική της ιδιομορφία, που με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκε από ηφαιστειακές δραστηριότητες. Έτσι δημιουργήθηκε η γνωστή σε όλους Καλντέρα η οποία περιλαμβάνει τις νησίδες Νέα Καμένη, Παλαιά Καμένη, Θηρασία και Ασπρονήσι Θήρας.

Η επίσκεψη αυτών των νησίδων αποτελεί μία από τις κύριες δραστηριότητες των επισκεπτών του νησιού, καθώς δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσει κάποιος τα ηφαιστειογενή νησάκια Παλαιά και Νέα Καμένη, αλλά και να κολυμπήσει στα κόκκινα, θερμά νερά της Παλαιάς Καμένης. Επίσης με την εκδρομή αυτή δίνεται η ευκαιρία να κάνει κάποιος το γύρο της Καλντέρας με καΐκι θαυμάζοντας το νησί από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Όπως και σε κάθε νησί της Ελλάδος αξίζει κανείς να επισκεφτεί τις ξεχωριστές παραλίες της Σαντορίνης, όπως το Αμμούδι, τον Περίβολο, τη Βλυχάδα, την Κόκκινη Παραλία, κτλ. οι οποίες χαρακτηρίζονται από μοναδικά χρώματα λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας στο νησί.

Εκτός όμως από την φυσική ομορφιά, τα χωριά/πόλεις της Σαντορίνης προσφέρουν ένα εξίσου μαγευτικό συναίσθημα. Κτισμένα υπόσκαφτα σπιτάκια ψηλά στο βουνό, γραφικά καλντερίμια, καθαρά χρώματα, εκλεκτή γαστρονομία, σε συνδυασμό με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα η Σαντορίνη γοητεύει και τους πιο απαιτητικούς.

Το νησί προσφέρει επίσης μία μεγάλη ποικιλία από αρχαιολογικούς χώρους, όπως η αρχαία Θήρα, αλλά και μουσεία μέσω των οποίων προσπαθεί να σκιαγραφηθεί η πορεία της Σαντορίνης στους Προϊστορικούς χρόνους. Επίσης αξιόλογο στοιχείο αποτελεί ο αμπελώνας της Σαντορίνης που αποτελεί τον πλέον παραδοσιακό σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Η αμπελοκαλλιέργεια αποτελεί τον σημαντικότερο τομέα αγροτικής παραγωγής στη Σαντορίνη. Όλα τα οινοποιεία είναι επισκέψιμα γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσει κανείς την ιστορία και τις συγκεκριμένες τεχνικές κλαδέματος που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια οι αμπελουργοί, αλλά και να γευτεί τα μοναδικά τους κρασιά!

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Θηράς: 22860.22231

Κέντρο Υγείας: 22860.22237

Λιμεναρχείο: 22860.22239

Αστυνομία: 22860.22649

Πυροσβεστική: 22860.33199

Αεροδρόμιο: 22860.28400

ΚΤΕΛ: 22860.25404

Ταξί: 22860.22555

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.