Σίφνος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Σίφνο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σίφνο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Σίφνο

Η Σίφνος ανήκει στις Νοτιοδυτικές Κυκλάδες και βρίσκεται ανάμεσα στη Σέριφο, την Κίμωλο και την Πάρο. Είναι ένα ορεινό νησί με τέσσερις παράλληλες οροσειρές να διασχίζουν το έδαφός της. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία τουριστικών καταλυμάτων για διαμονή και πολλούς χώρους ψυχαγωγίας όπως καφετέριες, μπαράκια και υπέροχες ταβέρνες με ντόπιες νοστιμιές, άλλωστε φημίζεται για την τέχνη της μαγειρικής ως πατρίδα του μεγάλου «μάγου της κουζίνας» τον Νικόλαο Τσελεμεντέ.

Η Χώρα του, είναι η Απολλωνία. Η ονομασία της προέρχεται από τον Ολύμπιο Θεό Απόλλωνα, βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και αποτελεί κεντρικό σταυροδρόμι για όλους τους προορισμούς της Σίφνου. Οι περίπατοι στα στενά κυκλαδίτικα πλακόστρωτα δρομάκια της με τα γραφικά σπίτια και μαγαζιά αποτελούν αστείρευτη πηγή εντυπωσιασμού του επισκέπτη.  

Οι Καμάρες είναι το μεγαλύτερο παραλιακό χωριό και λιμάνι της Σίφνου, καθώς σας παρέχουν παραδοσιακές ταβέρνες, παντοπωλεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ιδιωτικό χώρο κατασκήνωσης (camping), καφετέριες, μπαράκια και ό,τι εσείς χρειαστείτε.

Στην Σίφνο υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ, Wind surfing και Kitesurfing, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, γιοτ – κρουαζιέρες και φυσικά κολύμπι στις πανέμορφες παραλίες του νησιού με κρυστάλλινα νερά όπως η Χρυσοπηγή που έχει πάρει το όνομά της από το περίφημο μοναστήρι της Παναγιάς της Χρυσοπηγής, η οποία θεωρείται και προστάτιδα του νησιού, ο Πλατύς Γιαλός, γνωστός σαν μια από τις πιο μεγάλες σε μήκος παραλίες των Κυκλάδων και η Φυκιάδα, η παραλία στην Χερρόνησο όπου ένα τμήμα ξηράς που περιβρέχεται από θάλασσα συνδέεται με την ξηρά από τη μία μόνο πλευρά.  

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Σίφνου: 22840.31345

ΚΕΠ: 22840.33880

Ιατρείο Σίφνου: 22840.31315

Αστυνομία: 22840.31210

Λιμεναρχείο: 22840.33617

ΚΤΕΛ: 22840.31977

Ταξί: 22840.31656 / 31626

Γραφείο Πληροφοριών: 22840.33661

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.