Σύρος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Σύρο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σύρο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Σύρο

Η Σύρος, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αρχοντική και κοσμοπολίτικη. Ιδανικός προορισμός για όλη την διάρκεια του έτους γιατί παραμένει ζωντανή ανεξαρτήτως εποχής. Η Ερμούπολη, η «Αρχόντισσα» του Αιγαίου είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, στους λόφους που περιβάλλουν το λιμάνι. Πλακόστρωτα δρομάκια, όμορφα αρχοντικά, εντυπωσιακά κτίρια όπως αυτό του Δημαρχείου στην πλατεία Μιαούλη ή του Θέατρου Απόλλων, τα αριστοκρατικά βαπόρια με τα νεοκλασικά κτίρια με θέα το Αιγαίο και η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου είναι μερικά από τα πράγματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Η Σύρος δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο νησί των Κυκλάδων. Έχει κλασσική ομορφιά και αριστοκρατική φινέτσα που την αντιλαμβάνεστε από την στιγμή που θα ανοίξει η μπουκαπόρτα του πλοίου.

Η Άνω Σύρος, η ενετική γειτονιά, είναι κτισμένη πάνω στο λόφο και μπορείτε να την προσεγγίσετε ανεβαίνοντας τα χαρακτηριστικά σκαλοπάτια του νησιού. Στην κορυφή της, τοποθετείται η καθολική επισκοπή του Αγίου Γεωργίου, καθώς στο νησί υπάρχει έντονη καθολική παράδοση. Αξίζει να σταθείτε στην πλατεία με την προτομή του μεγάλου Έλληνα συνθέτη ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, του Μάρκου Βαμβακάρη. Η πανοραμική θέα θα σας συναρπάσει.

Οι επαύλεις στην Ντελαγκράτσια, η πέτρινη προβλήτα με τους φοίνικες στον Γαλισσά και τα γραφικά ξωκλήσια στα Χρούσσα είναι μόνο μερικά ακόμα από τα αξιοθέατα που αξίζει να δείτε στην όμορφη Σύρο.

Αν σας αρέσουν οι οργανωμένες παραλίες τότε το Κίνι ή το Δελφίνι είναι ιδανικές για σας. Αν πάλι προτιμάτε τις ερημικές τότε επιλέξτε την Βαρβαρούσα ή το Μαρμάρι. Ένα είναι το σίγουρο. Θα σας συναρπάσουν τα απέραντα, γαλάζια νερά με θέα στο Αιγαίο.   

Tip: Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό λουκούμι της Σύρου και τη χαλβαδόπιτα.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα:    

Δήμος Σύρου: 22813.61000

Λιμεναρχείο: 22810.88888

Γενικό Νοσοκομείο: 22813.60500

ΚΤΕΛ: 22810.82575

Πυροσβεστική: 199

ΚΕΠ: 22813.61300

Αεροδρόμιο: 22810.87025

Ταξί: 22810.86222

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.