Ικαρία

Ετοιμάζετε ταξίδι για Ικαρία; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Ικαρία ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Ικαρία

Η Ικαρία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Έχει άγρια φυσική ομορφιά και προσελκύει επισκέπτες όλων των ηλικιών και απ’ όλο τον κόσμο. 60 χωριά, τρεχούμενα νερά, άγρια βλάστηση, δάση που εναλλάσσονται και μαγικές παραλίες.

Το νησί το αποκαλούν: το νησί όπου ο χρόνος σταματά. Η Ικαρία δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα λίγα νησιά, όπου οι άνθρωποι ζουν πάνω από την ηλικία των 90.

Εξωτικές, ρομαντικές, πολυσύχναστες ή απομονωμένες, οι παραλίες της Ικαρίας είναι μοναδικές. Ο Άγιος Κήρυκος, δίπλα στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου, μια μικρή βραχώδη παραλία, ιδανική για κάποιον που θέλει να έχει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο όπου είναι και η Χώρα του νησιού. Ο  Άι – Γιώργης, σχετικά ήρεμη παραλία, το Ανεφάντι στο δρόμο για το Φάρο, ο Αρμενιστής, από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στη βόρεια πλευρά του νησιού, οι Σευχέλλες, η πιο εξωτική, το Λιβάδι, που έχει αρκετά μεγάλη έκταση χρυσής αμμουδιάς και γαλαζοπράσινα νερά και η παραλία του Να που βρίσκεται σε έναν πανέμορφο κόλπο, κοντά στο χωριό του Αρμενιστή.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ικαρίας, είναι τα περίφημα πανηγύρια, όπου χορεύουν όλη μέρα ικαριώτικο, πίνουν κόκκινο κρασί και τρώνε γίδα βραστή (ρασκό).  Το μεγαλύτερο πανηγύρι του Αιγαίου και το πιο δημοφιλές δεν είναι άλλο από της Λαγκάδας, γνωστό σε όλους ως “της Παναγιάς της Ρέιβερ”. 

Αξίζει να επισκεφθείτε το χωριό Χριστός, όπου τα μαγαζιά ανοίγουν το βράδυ, για να κάνετε τα ψώνια της ημέρας, τις Ιαματικές πηγές της Αγίας Κυριακής ή τα Λουτρά Λευκάδας. Αν σας αρέσει το σερφ ή η γιόγκα, θα πρέπει να πάτε οπωσδήποτε στη Μεσακτή. 

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Ικαρίας: 22753.50400

ΚΕΠ: 22753.50518

Νοσοκομείο: 22750.50200

Λιμεναρχείο: 22753.50700

Αστυνομία: 22750.22222

Πυροσβεστική: 22750.22607

Αεροδρόμιο Ικαρίας: 22750.32216

Ταξί Αγ. Κήρυκος: 6972640154, 6972107796

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.