Ψαρά

Ετοιμάζετε ταξίδι για Ψαρά; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Ψαρά ηλεκτρονικά. Πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, και λάβετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο! Επωφεληθείτε των προσφορών που διαθέτουμε για early booking που σας δίνουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Ψαρά.

 

Λίγα λόγια για τα Ψαρά

Τα Ψαρά είναι ένα όμορφο νησί του βορείου Αιγαίου και διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για κάποιον που αναζητά ένα ήσυχο νησί να κάνει τις διακοπές του, μακριά από τον θόρυβο και τον πολύ κόσμο. Έχουν έναν και μοναδικό οικισμό ο οποίος είναι αμφιθεατρικά χτισμένος γύρω από το λιμάνι. Τα σπίτια του οικισμού είναι λευκά και διώροφα με κεραμίδι, και ανάμεσα τους βρίσκεται το σπίτι του Κωνσταντίνου Κανάρη. Στην κεντρική πλατεία βρίσκεται το λεγόμενο “Ηρώον Πεσόντων”, ένα μνημείο όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα από όλα τα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Οι όμορφες και ήσυχες παραλίες αλλά και το Μεσογειακό κλίμα, καθιστούν τα Ψαρά το ιδανικό μέρος για διακοπές. Απολαύστε το μπάνιο σας στις μικρές αμμουδιές, ανάμεσα βράχια ακτών. Αμμουδερές παραλίες είναι ο Κάτω Γιαλός, και το Κατσούνι. Περπατώντας 10’ μπορείτε να φθάσετε στην παραλία Λαζορέτα και 20’ στις παραλίες Λήμνος και Λάκκα. Εάν ψάχνετε παραλία εξωτικής ομορφιάς αναζητήστε κάποιον ψαρά για να σας μεταφέρει στα Αντίψαρα, και συγκεκριμένα στην Ψιλή Άμμο, η οποία έχει χαρακτηριστεί μία από τις 5 καλύτερες παραλίες της Μεσογείου.

Στο νησί μπορείτε να θαυμάσετε αρχαιολογικούς χώρους Μυκηναϊκής Περιόδου καθώς και 62 Χριστιανικούς Ναούς. Κάθε χρόνο γίνεται μεγάλο πανηγύρι για την γιορτή της Παναγίας στο ομώνυμο μοναστήρι. Όλο το νησί ξενυχτάει με σπιτικό φαγητό και κρασί με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορού.

Γευτείτε παραδοσιακές συνταγές, όπως τα κουφωτά μακαρόνια, το μπουρέκι ή γριές. Αυτό που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε στα Ψαρά είναι ο αστακός, καθώς είναι πάμφθηνος και μάλιστα, φημίζονται ως έναν από τους μεγαλύτερους αστακότοπους στην Ελλάδα.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Ψαρών: 22740.61101 / 22743.50110

ΚΕΠ: 22743.50116

Αστυνομία: 22740.61222

Αγροτικό Ιατρείο: 22740.61277

Λιμενικός Σταθμός: 22740.61336

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.