Οινούσσες

Ετοιμάζετε ταξίδι για Οινούσσες; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Οινούσσες ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τις Οινούσσες

Οι Οινούσσες είναι μια μικρή νησιώτικη συστάδα που βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο, ανάμεσα στη Χίο και στα Μικρασιατικά παράλια. Στο σύμπλεγμα περιλαμβάνονται και οι νησίδες Παναγιά, Βάτος, Γαϊδουρονήσι, Ποντικονήσι, Πρασονήσια, Πατερόνησο, Αρχοντόνησο. Αυτή η όμορφη νησιώτικη συστάδα, οφείλει το όνομά της στον εκλεκτό οίνο, που έβγαζε.

Το λιμάνι των Οινουσσών, ένας ομώνυμος οικισμός, χτισμένος αμφιθεατρικά πάνω σε έναν παραθαλάσσιο λόφο, στα νότια του νησιού. Ακριβώς απέναντι από το λιμάνι βρίσκεται το Πατερόνησο, ενώ το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσετε φτάνοντας είναι το χάλκινο άγαλμα της γοργόνας, που συμβολίζει την ναυτοσύνη των κατοίκων.

Πρόκειται για ένα ήρεμο νησί, οικογενειακών διακοπών. Όλοι οι επισκέπτες αισθάνονται τη ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νησί, καθώς οι κάτοικοι είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι προς όλους.

Στον ένα και μοναδικό γραφικό οικισμό θα απολαύσετε τη βόλτα σας χαζεύοντας τα όμορφα αρχοντικά και τα ασβεστωμένα σοκάκια. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Ναυτικό Μουσείο που διασώζει την ναυτική ιστορία του νησιού μέσα από εκπληκτικές συλλογές.

Οι Οινούσσες έχουν πολλές και όμορφες παραλίες, ήσυχες με άμμο και διάφανα νερά. Ο Απήγανος είναι από τις ομορφότερες και το Κάστρο, μία αρκετά μεγάλη με λευκά βότσαλα. Επίσης δημοφιλείς παραλίες είναι ο Ζέπαγας, ο Άγιος Γιάννης, η Φώκια και η Τσελέπη.

Ως ενθύμιο από τις διακοπές σας στις Οινούσσες μπορείτε να ψωνίσετε μοναδικά χειροποίητα υφαντά από την Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Οινουσσών: 22710.55721

ΚΕΠ: 22713.51300

Ιατρείο: 22710.55300

Αστυνομία: 22710.55222

Λιμεναρχείο: 22710.55394

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.