Έκπτωση 100%

Τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν σε όλες τις θέσεις, εκτός από τις καμπίνες.

Έκπτωση 50%

  • Τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση στις καμπίνες.
  • Τα παιδιά από 5 έως 10 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση.
  • Οι πολύτεκνες οικογένειες ταξιδεύουν στα συμβατικά πλοία με έκπτωση 50% σε οικονομική θέση όλες τις ημέρες και 25% σε διακεκριμένη θέση και καμπίνα, ενώ στα ταχύπλοα ταξιδεύουν με έκπτωση 50% μόνο σε οικονομική θέση.
  • Οι συνταξιούχοι ΝΑΤ και οι σύζυγοι αυτών ταξιδεύουν με έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις, όλες τις ημέρες με τα συμβατικά 
  • Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω και οι συνοδοί αυτών ταξιδεύουν με έκπτωση 50%
  • Οι Ανάπηροι Πολέμου, τα Θύματα Πολέμου και οι βοηθοί ή συνοδοί αυτών, καθώς και οι Αγωνιστές της Εθν. Αντίστασης, ταξιδεύουν με έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις, όλες τις ημέρες. 

Ακόμα, οι Στρατιωτικοί (Αξιωματικοί και οπλίτες του στρατού - αεροπορίας - ναυτικού και των Σωμάτων  Ασφαλείας) - Πυροσβεστικής, καθώς και οι Δόκιμοι Λιμενοφύλακες ΚΕ Πόρου (ισχύει μόνο στη γραμμή ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ), ταξιδεύουν με έκπτωση 25% σε όλες τις θέσεις, όλες τις ημέρες στα συμβατικά και στα ταχύπλοα σε οικονομική θέση. 

Φοιτητική Έκπτωση 

Οι Φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΕΑΠ ταξιδεύουν με έκπτωση 50% στα συμβατικά πλοία σε όλες τις θέσεις, ενώ στα ταχύπλοα ταξιδεύουν με έκπτωση 50% μόνο στην οικονομική θέση. (Πρέπει να διαθέτουν φοιτητική κάρτα σε ισχύ από Ελληνικό Δημόσιο Ίδρυμα).

Έκπτωση 50% για μόνιμους κατοίκους Σπετσών καιΎδρας

Την έκπτωση δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι που έχουν βεβαίωση των Δήμων περί μόνιμης διαμονής στην Ύδρα ή στις Σπέτσες και ισχύει για εισιτήρια της οικονομικής θέσης.

Αναλυτικά τα δρομολόγια στα οποία προσφέρεται αυτή η ειδική προσφορά:

ΣΠΕΤΣΕΣ

  • 1/10/18 - 31/10/18: κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 06:15 από Σπέτσες προς Πειραιά & 18:00 από Πειραιά προς Σπέτσες

ΥΔΡΑ

  • 1/10/18 - 31/10/18: κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 07:05 από Ύδρα προς Πειραιά & 18:00 από Πειραιά προς Ύδρα

Για τυχόν αλλαγές στα ως άνω εκπτωτικά δρομολόγια θα ενημερώνονται εκτός άλλων τα Κεντρικά πρακτορεία μας και οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Ύδρας και Σπετσών.

 

Οι δικαιούχοι όλων των παραπάνω εκπτώσεων, παρακαλούνται τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων τους όσο και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο να επιδεικνύουν τα νόμιμα δικαιολογητικά έγγραφα, βάσει των οποίων χορηγούνται τα εκπτωτικά εισιτήρια.