Καλώς ήλθατε στο Σύστημα Online Κρατήσεων της Εταιρείας μας.

Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις θέσεων μετάβασης και επιστροφής σε όλα τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετεί.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της κράτησης, είναι απαραίτητο να χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας από τα Κεντρικά ή τα Λιμενικά Πρακτορεία της Εταιρείας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει από τα Κεντρικά ή τα Λιμενικά Πρακτορεία της Εταιρείας στο λιμάνι αναχώρησης, καθώς και από τα Σημεία Εκτύπωσης Προπληρωμένων Εισιτηρίων στο λιμάνι του Πειραιά (απαιτείται ο Κωδικός Πρόσβασης), το αργότερο μισή ώρα πριν την αναχώρηση.

Προκειμένου να παραλάβετε τα εισιτήριά σας και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, θα πρέπει - απαραιτήτως - να έχετε μαζί σας τον Αριθμό Κράτησης, τον Κωδικό Πρόσβασης, την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά των εισιτηρίων και την Αστυνομική σας Ταυτότητα.

Στην περίπτωση που η παραλαβή των εισιτηρίων δε θα γίνει από τον κάτοχο της κάρτας, θα πρέπει ο παραλήπτης να φέρει την Αστυνομική του Ταυτότητα, καθώς και γραπτή εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής του κατόχου της κάρτας για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Οι ιστοσελίδες είναι πιστοποιημένες και προστατεύονται από τυχόν υποκλοπές με τεχνολογίες κρυπτογράφησης 128 bits της Verisign (www.verisign.com).

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα στοιχεία που διακινούνται μέσω Internet ΔΕΝ μπορούν να υποκλαπούν. Επίσης, η πολιτική της Εταιρείας για τα προσωπικά δεδομένα, σας κατοχυρώνει από οποιαδήποτε διαρροή των στοιχείων αυτών. Η Εταιρεία συλλέγει μόνο όσα στοιχεία απαιτούνται από την Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία για την έκδοση των εισιτηρίων. Τα στοιχεία αυτά σε καμία περίπτωση δεν παραδίδονται σε τρίτους. Επίσης, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν καταχωρούνται στην Εταιρεία μας, αλλά μόνο προωθούνται στην τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε για έλεγχο και έγκριση.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση e-mail: booking@attica-group.com ή στo τηλέφωνo: 210 8919800.