Καλώς ήλθατε στο Σύστημα Online Κρατήσεων Γραμμών Εσωτερικού της Εταιρείας μας. Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις θέσεων μετάβασης και επιστροφής σε όλα τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετεί.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της κράτησης, είναι απαραίτητο να χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας.

Η παραλαβή των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (e-Ticket): έχετε τη δυνατότητα, 48 ώρες πριν την αναχώρησή σας, να παραλάβετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή, στο e-mail, το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας. Κάντε WEB Check-in για να παραλάβετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια, με τα οποία μπορείτε να επιβιβαστείτε στο πλοίο. Κατά την επιβίβασή σας στο πλοίο, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Ισχύει για κρατήσεις που έχουν γίνει μέσω των ιστοσελίδων της BLUE STAR FERRIES και της HELLENIC SEAWAYS.

2. Από τα συνεργαζόμενα Λιμενικά Πρακτορεία της εταιρείας στο λιμάνι αναχώρησης, το αργότερο 2 ώρες πριν την αναχώρηση. Προκειμένου να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τον Αριθμό Κράτησης και την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

- Εάν είστε δικαιούχος έκπτωσης, θα πρέπει να έχετε επιπλέον μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

- Εάν είστε κάτοχος Eurail/Interrail Pass θα πρέπει να έχετε επιπλέον μαζί σας το ισχύον σιδηροδρομικό σας εισιτήριο (π.χ. Eurail/Interrail Greek Islands Pass).

 

ΠΡΟ-ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ

Στο πλαίσιο των οδηγιών των Ελληνικών Αρχών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19, όλοι οι επιβάτες πρέπει να συμπληρώνουν το «Προ-Επιβίβασης Έντυπο Εντοπισμού Επιβάτη» και να το παραδίδουν στον αρμόδιο της Οικονομικής Υπηρεσίας μαζί με το εισιτήριό τους, κατά την επιβίβασή τους, πριν από την αναχώρηση του πλοίου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

 

Οι ιστοσελίδες είναι πιστοποιημένες και προστατεύονται από τυχόν υποκλοπές με τεχνολογίες κρυπτογράφησης 128 bits της Verisign (www.verisign.com).

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα στοιχεία που διακινούνται μέσω Internet ΔΕΝ μπορούν να υποκλαπούν. Επίσης, η πολιτική της Εταιρείας για τα προσωπικά δεδομένα, σας κατοχυρώνει από οποιαδήποτε διαρροή των στοιχείων αυτών. Η Εταιρεία συλλέγει μόνο όσα στοιχεία απαιτούνται από την Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία για την έκδοση των εισιτηρίων. Τα στοιχεία αυτά σε καμμία περίπτωση δεν παραδίδονται σε τρίτους. Επίσης, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν καταχωρίζονται στην Εταιρεία μας, καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω της σελίδας της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις σας μπορείτε να επικοινωνείτε (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση e-mail: helpdesk@attica-group.com ή στα τηλέφωνα:

- Αθήνα - Τηλ. 210 8919800 (καθημερινά 08:00 - 22:00)

- Λεωφ. Δημοκρατίας 11, 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη - Τηλ. 2810 347180, 2810 308000