Η Hellenic Seaways με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμπλήρωση πέντε ετών παρουσίας στη γραμμή Πειραιά - Χίου - Μυτιλήνης. Η δρομολόγηση του νεότευκτου “Νήσος Μύκονος” στις 17 Σεπτεμβρίου του 2005 άλλαξε ριζικά τις συνθήκες ταξιδιού και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη των δύο νησιών. Η αντικατάσταση του δύο χρόνια αργότερα από το επίσης νεότευκτο “Νήσος Χίος” απέδειξε εμπράκτως τη δέσμευση μας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με πλοία νέας τεχνολογίας.

Στα πέντε χρόνια παρουσίας της εταιρίας μας στη γραμμή έχουμε  μεταφέρει περισσότερους από  2.000.000 επιβάτες, περισσότερα από 227.000 οχήματα ιδιωτικής χρήσης και περισσότερα από  68.000 φορτηγά. Στο “επετειακό” δρομολόγιο της Παρασκευής πέντε τυχεροί επιβάτες κέρδισαν VIP εισιτήρια για δύο άτομα προς οποιονδήποτε από τους 30 προορισμούς που προσεγγίζουν τα πλοία μας. 

Η εταιρεία ευχαριστεί τους επιβάτες που με την επιλογή τους κατέστησαν το “Νήσος Χίος” το δημοφιλέστερο πλοίο της γραμμής.  Η εμπιστοσύνη του επιβατηγού κοινού αποτελεί  κίνητρο για όλους μας, ώστε να υλοποιούμε καθημερινά τη δέσμευσή μας για συνεχή αναβάθμιση του στόλου και των υπηρεσιών μας.