Άνδρος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Άνδρο; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Άνδρο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Άνδρο

Η Άνδρος, το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ακόμα και για ένα σαββατοκύριακο, αφού απέχει το πολύ 2 ώρες από την Αθήνα.  

Αρχοντική, κοσμοπολίτικη με μακροχρόνια ναυτική παράδοση. Συνδυάζει το κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα άφθονα νερά. Φημίζεται για τις πολυάριθμες πηγές της, με την πιο γνωστή ιαματική πηγή Σάριζα στ’Αποίκια.

30χλμ. από το λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο, βρίσκεται η αριστοκρατική Χώρα. Θα σας εντυπωσιάσουν τα πανέμορφα πλακόστρωτα δρομάκια αλλά και τα μοναδικά αρχοντικά που θυμίζουν το εφοπλιστικό της παρελθόν και παρόν. Σημείο κατατεθέν, η πλατεία του Αφανούς Ναύτη, στο κάτω άκρο της Χώρας, προς τιμή όλων των ναυτικών που έχασαν την ζωή τους στη θάλασσα. Αξίζει να επισκεφτείτε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και να απολαύσετε τον καφέ σας κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία Καΐρη, το κεντρικότερο σημείο της Χώρας.

Να εξερευνήσετε τα μονοπάτια της Άνδρου, ένα τεράστιο δίκτυο παλιών μονοπατιών διατρέχει όλο το νησί. Μπορείτε να προμηθευτείτε το σχετικό έντυπο του δήμου και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην περιπέτεια, με φόντο το βαθύ μπλε του Αιγαίου.

Το μόνο πρόβλημα στην Άνδρο είναι πως δεν θα ξέρετε ποια παραλία να διαλέξετε.  Τα χρυσαφένια νερά της Άχλας ή το μοναδικό τοπίο στης Γριάς το Πήδημα; Αν είστε περισσότερο φίλος των beach bars προτιμήστε τον Άγιο Πέτρο ή το Μπατσί, το πιο δημοφιλή τουριστικό θέρετρο με την έντονη νυχτερινή ζωή. Αν πάλι προτιμάτε τις μακρινές διαδρομές ή τις μοναχικές παραλίες επιλέξτε τον Ζόρκο ή το Βόρη.  

 

Χρήσιμα τηλέφωνα:

Δήμος Άνδρου: 22823.60200

Λιμεναρχείο: 22820.22250

Κέντρο υγείας: 22820.22222, 22823.60001

ΚΤΕΛ: 22820.22316,

Αστυνομία: 22820.22300

Πυροσβεστική: 22820.42199

Ταξί: 22820.22171 / 22820.71561

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.