Κέα

Ετοιμάζετε ταξίδι για Κέα (Τζια); Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Κέα ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Κέα

Το έκτο σε μέγεθος Κυκλαδονήσι και ταυτόχρονα το κοντινότερο νησί στην Αττική. Ιδανικό για τις σύντομες αποδράσεις σας! Χάρη στη μικρή απόσταση που το χωρίζει από τις ακτές της Ανατολικής Αττικής αλλά και χάρη στους ευνοϊκούς ανέμους και στους αμέτρητους κολπίσκους του, αποτελεί κυριολεκτικά έναν παράδεισο της ιστιοπλοΐας με επίκεντρο το λιμανάκι του Βουρκαρίου.

Το νησί χαρακτηρίζεται από το έντονο γεωλογικό του ανάγλυφο, την πυκνή του βλάστηση και την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τα πέτρινα σπιτάκια και την ποικιλία χρωμάτων τους που δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό.

Ένας μοναδικός προορισμός τόσο για τους λάτρεις της κατάδυσης καθώς στο βυθό της κείτονται πολύ ενδιαφέροντα ναυάγια όσο και για τους φίλους της εξερεύνησης καθώς πολλά μικρά σπήλαια είναι διάσπαρτα στο νησί και είναι μια καλή αφορμή για εξορμήσεις. Οι 2 πιο σημαντικές σπηλιές της Κέας είναι οι Τρυποσπηλιές στον Κάλαμο και η σπηλιά του Αγίου Τιμόθεου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στην Ιουλίδα, θα νιώσετε ότι ζείτε στο παραμύθι! Η χώρα της Κέας είναι χτισμένη στο βράχο, με αρχαίες καταβολές και ένα μωσαϊκό σπιτιών που σε κάθε ηλιοβασίλεμα, μετατρέπεται σε πορτοκαλί πίνακα. Περπατώντας στα ανηφορικά σοκάκια της θα βρείτε πολλά μαγαζιά για να φάτε και να πιείτε τον καφέ σας, αφού έχετε επισκεφτεί την πανέμορφη παραλία τα Ξύλα, με τον μικρό της κολπίσκο και τα πεντακάθαρα νερά. Αξίζει να μείνετε ως αργά το απόγευμα να δείτε το ηλιοβασίλεμα να πέφτει πίσω από την Αττική, ειδικά αν είστε με το ταίρι σας.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα:

Δήμος Κέας: 22883.60000

ΚΕΠ: 22880.21150

Περιφερειακό Ιατρείο: 22880.22200

Λιμεναρχείο: 22880.21344

Αστυνομία: 22880.21100

Ταξί: 22812.00150

ΚΤΕΛ: 6985848273

Τουριστικές Πληροφορίες: 22880.21500

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.