Κύθνος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Κύθνο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Κύθνο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Κύθνο

Η Κύθνος ανήκει στις Κυκλάδες και είναι ένα από τα βορειότερα νησιά του συμπλέγματος. Είναι γνωστή ως Θερμία λόγω των θερμών πηγών που υπάρχουν στα Λουτρά, τις μοναδικές πηγές του είδους τους στις Κυκλάδες.

Είναι να νησί που συνδυάζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα για τις διακοπές. Αμέτρητες παραλίες, μια γραφική Χώρα και το καλύτερο ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Η Χώρα είναι πολύ γραφική και ήσυχη αλλά βρίσκεται μακριά από την θάλασσα, ενώ ο Μέριχας έχει περισσότερη ζωή και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Και οι δύο οικισμοί βρίσκονται κοντά στο κέντρο της Κύθνου.

Εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία όπως το Βυζαντινό και αρχαιολογικοί-ιστορικοί χώροι και φυσικά, υπέροχα τοπία είναι από τα πολλά που μπορείτε να επισκεφτείτε στην Κύθνο. Η Παναγιά η Κανάλα που έχει δώσει το όνομά της και στον ομώνυμο παραλιακό οικισμό, είναι από τους σημαντικότερους χώρους προσκυνήματος καθώς θεωρείται θαυματουργή.

Η παραλία Κολώνα, βρίσκεται περίπου 3 χλμ. δυτικά της χώρας και θεωρείται από τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου. Είναι μια λωρίδα άμμου που ενώνει την Κύθνο με το νησάκι του Αγίου Λουκά. Ακόμη πολύ όμορφές παραλίες θεωρούνται η Γαιδουρόμαντρα, η οποία είναι κατάλληλη για όσους ασχολούνται με το ψαροντούφεκο, η παραλία Μαρτινάκια με άμμο και 2-3 συστάδες απο αρμυρίκια, η Επισκοπή, κοντά στον Μέριχα και η παραλία Νάουσα.

Υπάρχει συγκοινωνία που συνδέει τα βασικότερα σημεία της Κύθνου και τις γνωστότερες παραλίες αλλά ίσως χρειαστεί να νοικιάσετε κάποιο μέσο.

Τέλος θα βρείτε αρκετά εργαστήρια με καλαίσθητα παραδοσιακά κεραμικά προϊόντα Κύθνου.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Κύθνου: 22810.31277

ΚΕΠ: 22810.31640

Περιφεριακό Ιατρείο Χώρας: 22810.31202

Αστυνομία: 22810.31201

Λιμεναρχείο: 22810.32290

ΚΤΕΛ: 22810.32250

Ταξί: 6944276656

Γραφείο Πληροφοριών: 22810.32250

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.