Μύκονος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Μύκονο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Μύκονο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Μύκονο

Με παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία, η Μύκονος είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων. Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επώνυμοι και μη, κατακλύζουν κάθε χρόνο τη γοητευτική Χώρα και τις υπέροχες οργανωμένες παραλίες του νησιού, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Το ξακουστό νησί των ανέμων, έντονο, λαμπερό και κοσμοπολίτικο αλλά και ιδιαίτερα γραφικό, με πλακόστρωτα σοκάκια, κατάλευκα σπίτια, ξωκλήσια και ανεμόμυλους, που αποπνέουν γαλήνη και ηρεμία. Η μοναδικότητα του νησιού έγκειται στο ότι καλύπτει εξίσου όλες τις απαιτήσεις.

Η Χώρα του νησιού, σε αντίθεση με άλλες Κυκλαδίτικες Πρωτεύουσες δεν απλώνεται αμφιθεατρικά αλλά σε πλάτος. Ξεχωρίζει η εκκλησία της Παναγίας Παραπορτιανής, στον οικισμό Κάστρο και το άγαλμα της Μαντούς Μαυρογένους, στη μέση της ομώνυμης πλατείας στο γιαλό.  Εκεί κοντά θα συναντήσετε και τον “σταρ” του νησιού, τον πελεκάνο της Μυκόνου, Πέτρο, τον οποίο οι τουρίστες λατρεύουν να φωτογραφίζουν.

Σε 8χλμ. από τη Χώρα, βρίσκεται το πανέμορφο γραφικό χωριό Άνω Μερά. Εκεί θα δείτε ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα ολόκληρου του νησιού, το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής.

Οι πεζόδρομοι της Μυκόνου, με εμπορικότερους τα Ματογιάννια, σφύζουν από ζωή ενώ υπάρχουν αμέτρητα μαγαζιά καθώς και πολλά καφέ, μπαρ και εστιατόρια για όλα τα στιλ. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα μουσεία του νησιού, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο και το Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου. Μια από τις διασημότερες γωνιές του νησιού είναι η Αλευκάντρα, γνωστή και ως Μικρή Βενετία, όπου οι αρχοντικές οικίες είναι κυριολεκτικά κτισμένες μέσα στη θάλασσα.

Τιρκουάζ νερά και παχιά άμμος, τα βασικά στις πανέμορφες παραλίες τις Μυκόνου. Άγιος Σώστης, Λιά, Ελιά, Καλό Λιβάδι, Ορνός, Παράγκα, Super Paradise, Φτελιά, Ψαρού. Οι παραλίες στη Μύκονο είναι αναρίθμητες, μα όλες υπέροχες. Με σκάφος, με αυτοκίνητο, με τα πόδια θα φτάσετε στις πιο κοσμοπολίτικες, αλλά και στις πιο απομονωμένες. Εκτονωθείτε παίζοντας beach volley στην Αγία Άννα ή κάνοντας αλεξίπτωτο θαλάσσης, jet ski και καταδύσεις στον Καλαφάτη.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Μυκόνου: 22890.22201

Κέντρο Υγείας: 22890.28621

Λιμεναρχείο: 22890.22218

Αστυνομία: 22890.22716

Αεροδρόμιο: 22890.79000

Ταξί: 22890.22400

ΚΤΕΛ: 22890.23360

Γραφείο Πληροφοριών: 22890.23990

Τουριστική Αστυνομία: 22890.22482

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.