Σέριφος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Σέριφο; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σέριφο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τη Σέριφο

Η Σέριφος είναι ένα νησί των δυτικών Κυκλάδων που βρίσκεται ανάμεσα στην Κύθνο και τη Σίφνο. Ένα από τα ωραιότερα νησιά καθώς συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με μια χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που παραμένει ανέγγιχτη. Θα σας μαγέψουν τα γραφικά χωριουδάκια, οι πολύ ωραίες παραλίες και σίγουρα η Χώρα.

Η Χώρα χτίστηκε αμφιθεατρικά πάνω στο βραχώδες ύψωμα του όρμου του Λιβαδιού, όπου και σώζονται ερείπια του ενετικού κάστρου, ενώ στο ψηλότερο σημείο του βράχου βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Από εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα του Αιγαίου και των τριγύρω νησιών.

Το Λιβάδι είναι το λιμάνι και το τουριστικό κέντρο του νησιού με φυσική συνέχεια την παραλία Λιβαδάκια. Βρίσκεται κάτω από την Χώρα και προσφέρει ποικιλία από εστιατόρια, ξενοδοχεία και όλων των ειδών τα μαγαζιά που αναζητείτε.

Το Γαλάι που πήρε το όνομα του από τα Ορυχεία της Αρχαίας Γαλανίτης είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά του νησιού που θα σας μαγέψει ενώ η Παναγία, ένα χωριό που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, έχει εκπληκτική θέα και είναι χτισμένο γύρω από το Βυζαντινό Μοναστήρι της Παναγίας. Στο Μεγάλο Λιβάδι,οι επισκέπτες μπορούν να δουν αρκετά ιστορικά κτήρια, όπως το θρόνο του Κύκλωπα, και να κάνουν μπάνιο στην υπέροχη παραλία του. Κοντά βρίσκεται και η παραλία Καλό Αμπέλι, με γαλαζοπράσινα νερά, η οποία περιβάλλεται από λαξευμένους από τον καιρό βράχους.

Άλλες παραλίες επίσης, που αξίζει να επισκεφτείτε, είναι το Γάνεμα, η Βαγιά, ο Κουταλάς και ο Πλατύς Γιαλός. Οι παραλίες της Σερίφου προσφέρουν ήρεμο κολύμπι αλλά και δραστηριότητες όπως κανό, SUP, fly board κα.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Σερίφου: 22810.51210

Αστυνομία: 22810.51300

Λιμεναρχείο: 22810.51470

Αγροτικό Ιατρείο: 22810.51202

ΚΤΕΛ: 22810.51034 / 51211 / 51345

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.