Σπέτσες

Ετοιμάζετε ταξίδι για Σπέτσες; Tώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Σπέτσες ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για τις Σπέτσες

Οι Σπέτσες είναι από τα ομορφότερα νησιά και πιο κοσμοπολίτικα του Αργοσαρωνικού με μεγάλη ιστορία και αξιόλογη ναυτική και πολιτιστική παράδοση.

Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το λιμάνι της Ντάπιας, με τη φημισμένη πλατεία του. Στο κέντρο της πλατείας Ποσειδωνίου δεσπόζει το άγαλμα της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας.

Τα στενά της πόλης των Σπετσών χαρακτηρίζονται από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με νεοκλασικά σπίτια, βοτσαλωτές αυλές, πολύχρωμα μυρωδάτα λουλούδια και πανέμορφα μπαλκόνια. Στο νησί απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και οι μετακινήσεις γίνονται με μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ταξί και ιππήλατες άμαξες.

Σας προτείνουμε ένα πολύ όμορφο περίπατο στο λιμάνι της Ντάπιας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο παλαιό πυροβολείο, καθώς και να επισκεφθείτε το νεοκλασικό αρχοντικό του ευεργέτη των Σπετσών, Σωτήριο Ανάργυρο, το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, που λειτουργεί ως μουσείο, το φάρο των Σπετσών, που είναι από τους πρώτους φάρους της Ελλάδας και τη σπηλιά του Μπεκίρη στην παραλία των Αγίων Αναργύρων.

Στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, επίσης, είναι πολύ όμορφα για κολύμπι, καθώς και στις παραλίες της Αγίας Παρασκευής και της Ξυλοκέρτζας στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, αλλά και στην παραλία της Ζογεριάς και στο Βρέλον.

Το νησί ενδείκνυται για ψαροντούφεκο, βόλτες με το σκάφος στα γύρω νησιά, καταδύσεις, πεζοπορία και βόλτες με τα ποδήλατα.

Αν σας αρέσουν οι διακοπές το Σεπτέμβρη, μην χάσετε τη διάσημη γιορτή της Αρμάτας, στις 8 Σεπτεμβρίου ή αλλιώς, ο εορτασμός της επετείου της Ναυμαχίας των Σπετσών.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Σπετσών: 22983.20010

Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών: 22980.72472

Αστυνομικό Τμήμα: 22980.73100

Πυροσβεστική: 22980.74199

Λιμεναρχείο: 22980.72245

Ταξί: 22980.72072

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.