Πάτμος

Ετοιμάζετε ταξίδι για Πάτμο; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Πάτμο ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Πάτμο

Η Πάτμος είναι ένα μικρό νησί, από τα βορειότερα των Δωδεκανήσων. Σε αντίθεση με άλλα νησιά που ανήκουν στα Δωδεκάνησα, η Πάτμος είναι ένα ηφαιστειογενές και άγονο νησί με ελάχιστο πράσινο.

Το νησί της Αποκάλυψης, του κοσμοπολίτικου στυλ και μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Μπορείτε να ανακαλύψετε το μυστηριακό της χαρακτήρα, βαθιά σχέση της με την θρησκεία και την εσωτερική της γαλήνη.

Εξερευνήστε τη σκοτεινή σπηλιά όπου ο Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη, το Καθολικό της Ιερής Μονής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, ένα από τα αρχαιότερα και σπουδαιότερα μοναστηριακά κέντρα, τα σοκάκια της Χώρας με τα εντυπωσιακά αρχοντικά, τα ασβεστωμένα σοκάκια και τα ασκηταριά που τα λένε «Καθίσματα».

Η Πάτμος διαθέτει γραφικές παραλίες με πολύ καθαρά νερά. Η Πέτρα είναι μία ήσυχη με βότσαλο και την Πέτρα της Καλικατσούς στο άκρο της, η Βάγια, δημοφιλής παραλία με ψιλό βοτσαλάκι και άμμο κοντά στο λιμάνι. Ο Κάμπος, από τις πιο κοσμοπολίτικες ακρογιαλιές του νησιού με ήρεμα καθαρά νερά και ωραία αμμουδιά, ο Γροίκος παραλία με άμμο, καθαρά νερά και πολλά αρμυρίκια και οι Δίδυμες παραλίες, δύο παρόμοιες και ήσυχες αμμώδεις, γνωστές και ως παραλίες Λιγγίνου.

Αξίζει να δοκιμάσετε το τοπικό τυρί Καλαθωτός και τα γλυκά πουγκάκια.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Πάτμου: 22470.31577

ΚΕΠ: 22470.31158

Κέντρο Υγείας: 22473.60000

Αστυνομία: 22470.31303

Λιμεναρχείο: 22470.31231

Ταξί: 22470.31225

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.