Αμοργός

Ετοιμάζετε ταξίδι για Αμοργό; Τώρα με την Hellenic Seaways μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για Αμοργό ηλεκτρονικά. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, πραγματοποιήστε μέσα σε λίγα κλικ την κράτησή σας, παραλάβετε το εισιτήριό σας και είστε έτοιμοι για επιβίβαση!

 

Λίγα λόγια για την Αμοργό

Η Αμοργός, το ανατολικότερο νησί των Κυκλάδων, συνδυάζει την ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους με την ιστορία και τον πολιτισμό.

Η Χώρα της Αμοργού, μία από τις πιο όμορφες Χώρες των Κυκλάδων, αγκαλιάζει ένα βενετσιάνικο κάστρο του 13ου αιώνα ενώ το χρώμα που κυριαρχεί είναι το κυκλαδίτικο λευκό των σπιτιών και το χαρακτηριστικό μωβ από τις βουκαμβίλιες.

Πέρασαν από το νησί πειρατές, περιηγητές του 19ου αιώνα, χίπις του ’70 που κατασκήνωναν στο Λακκί, νησιώτες που ζητούσαν χρησμούς από το «λάλον ύδωρ» του Αι- Γιώργη του Βαρσαμίτη και θα περάσετε κι εσείς για να ανακαλύψετε ένα νησί απείραχτο από τον μαζικό τουρισμό όπου διατηρούνται ακόμη αρχαία έθιμα, παλιά μονοπάτια και αυθεντικά χωριά.

Αξίζει να επισκεφτείτε την παραλία της Αγίας Άννας. Εκεί γυρίστηκε η ταινία Απέραντο Γαλάζιο, και ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα. Περίπου 300 μέτρα πάνω από την παραλία, βρίσκεται η Μονή της Παναγίας Χοζοβιώτισσας, ένα επιβλητικό μοναστήρι που χτίστηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. και σύμφωνα με την παράδοση η ίδρυση του οφείλεται σε θαύμα. Αν αντέχετε να ανεβείτε τα 300 σκαλιά, αξίζει να το επισκεφτείτε.

Υπέροχα νερά και βραχώδες άγριο τοπίο έχει η παραλία του Μούρου ενώ μία από τις ελάχιστες οργανωμένες παραλίες του νησιού είναι το Μαλτέζι με ρηχά γαλάζια νερά και χρυσή αμμουδιά. Στο νότιο άκρο του νησιού βρίσκονται κι άλλες όμορφες παραλίες, όπως η Καλοταρίτισσα όπου σε ένα μικρό όρμο πριν την παραλία βρίσκεται ένα ναυάγιο, μισό στη θάλασσα μισό στη στεριά, συνθέτει ένα αξέχαστο τοπίο.

Η Αμοργός είναι το αγαπημένο νησί όσων λατρεύουν το camping. Διαθέτει τρία, με πιο διάσημο εκείνο που βρίσκεται στην Αιγιάλη, λίγα μέτρα από την παραλία ανάμεσα από τα δύο beach bar.

Ένας υπέροχος προορισμός για λίγες ή πολλές μέρες, που συνδυάζει μοναδικές αντιθέσεις!

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δήμος Αμοργού: 2285360200

ΚΕΠ: 2285074100

Κέντρο Υγείας: 2285071207

Περιφερειακό Ιατρείο Αρκεσίνης : 2285072205

Λιμεναρχείο: 2285071259

Αστυνομία: 2285071210

ΚΤΕΛ: 6936671033

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δήλωση απορρήτου / Παροχή συγκατάθεσης Newsletter

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία HELLENIC SEAWAYS με έδρα στον Πειραιά, Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, email: info@hsw.gr, τηλ: 210 4199000, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση mydata@attica-group.com ή επιστολή στην ως άνω ταχυδρομική διεύθυνση της HELLENIC SEAWAYS.

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της HELLENIC SEAWAYS, παρέχετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email).

* Υποχρεωτικό πεδίο

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας

Η HELLENIC SEAWAYS θα χρησιμοποιεί το email σας για να σας στέλνει το newsletter της, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τα εταιρικά νέα της HELLENIC SEAWAYS, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας εδώ

Η HELLENIC SEAWAYS θα συνεχίσει να σας στέλνει το newsletter για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας

Το email σας θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η HELLENIC SEAWAYS και δεν θα αποσταλεί σε οποιονδήποτε τρίτο, δεν θα κοινολογηθεί σε άλλους αποδέκτες, ούτε θα διαβιβαστεί εκτός Ελλάδος. Το email σας διατηρείται για όσο χρόνο δεν έχει ανακληθεί η συγκατάθεσή σας.

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, και λήψης αντιγράφου (φορητότητας) των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Your internet browser is outdated. For better experience please install a modern browser.